Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Okul
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 7:43 pm Temat postu: |
|
|
Having your nails done could increase the risk of skin cancer-ale to raczycho to akurat od naswietlania, no chyba ze naswietlacie lampa bez promieni UV.
PS.Wietnamczycy pewnie naswietlaja energia Kryptonu...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka_77
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 7:29 am Temat postu: |
|
|
Okul napisał: | Having your nails done could increase the risk of skin cancer-ale to raczycho to akurat od naswietlania, no chyba ze naswietlacie lampa bez promieni UV.
PS.Wietnamczycy pewnie naswietlaja energia Kryptonu...  |
mma dotyczy tylko akrylu, a ten jest chemo- a nie swiatloutwardzalny, wiec daj juz sobie spokoj, bo nie masz pojecie o czym piszesz...
to chyba jasne, ze jezeli uparcie przez lata bedzie sie ladowac jakis tam kancerogenny kwas na paznokcie to moze on zwiekszyc ryzyko raka skory... a nie lampy uv o mocy 9V... |
|
Powrót do góry |
|
 |
karla
|
Wysłany: Pon Lis 30, 2009 9:00 pm Temat postu: |
|
|
Ja polecam Pauline na Beestonie jesli chodzi o pazurki,to chyba jedyna osoba ktora tam cos potrafi.(mam na mysli salon Elizabeth) |
|
Powrót do góry |
|
 |
luska
|
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 1:25 am Temat postu: |
|
|
karla napisał: | Ja polecam Pauline na Beestonie jesli chodzi o pazurki,to chyba jedyna osoba ktora tam cos potrafi.(mam na mysli salon Elizabeth) |
Tak ten salon jest slawny z tego ze obgaduja kazda klientke zaraz po jej wyjsciu slyszalam na wlasne uszy wiec moze i dobrze robi te paznokcie ale jeszcze lepiej obgaduja wszystkich jak tylko sie da (klientki oraz inne salony dla nich sa najgorsze) tyle ze ja jak wchodze i slysze ze tak gadaja ktorys raz z kolei to dzieki serdeczne tak wiec dziewczyny zastanowcie sie pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
karla
|
Wysłany: Sro Gru 16, 2009 3:36 pm Temat postu: |
|
|
to zadna nowosc luska ja o tym wiem ale mam to w d....niech gadaja chyba ze masz inne namiary na kogos kto dobrze robi pazurki) bo faktycznie atmosfera tam kiepska i to jak traktuje swoja pracownice to poprostu koszmar!!!(mam na mysli fryzjerke ktora zatrudnila ta fryzjerka to bardzo mila dziewczyna grzeczna naprawde)Ale wlascicielka koszmar zero kultury i obycia pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
xxxxkarolinaxxxx
|
Wysłany: Sro Gru 16, 2009 10:52 pm Temat postu: |
|
|
ejj dziewczyny znacie kogos kto by mógł mi zrobic takie obojętnnie jakie tipsy do 15 funtów french piały krótkie plsss potrzebuje na sylwka |
|
Powrót do góry |
|
 |
karla
|
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 1:09 pm Temat postu: |
|
|
Za ;15 niestety nie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
luska
|
Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 11:24 pm Temat postu: |
|
|
ja ostatnio robilam pazurki u tej litwinki ZANETY jakos tak miala na imie zrobila mi takie grube ze ho ho i do tego po tygodniu zaczely odpadac WIEC UWAZAJCIE GDZIE I U KOGO ROBICIE pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka_77
|
Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 3:23 pm Temat postu: |
|
|
bo sie dziewczyny rzucacie na pierwsza lepsza, ktora zrobi troche taniej, ktos kto inwestuje w szkolenia, pracuje na dobrych produktach, nie robi po kryjomu w domu, tylko wynajmuje miejsce w salonie i placi podatki, nie bedzie robil paznokci za £15.
i co teraz? zaplacilas zanecie £20, paznokcie odpadly, pojdziesz gdzie indziej, znowu zaplacisz i wyjdzie drozej niz gdziekolwiek  |
|
Powrót do góry |
|
 |
karla
|
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 5:55 pm Temat postu: |
|
|
Agnieszka_77 napisał: | bo sie dziewczyny rzucacie na pierwsza lepsza, ktora zrobi troche taniej, ktos kto inwestuje w szkolenia, pracuje na dobrych produktach, nie robi po kryjomu w domu, tylko wynajmuje miejsce w salonie i placi podatki, nie bedzie robil paznokci za £15.
i co teraz? zaplacilas zanecie £20, paznokcie odpadly, pojdziesz gdzie indziej, znowu zaplacisz i wyjdzie drozej niz gdziekolwiek  |
Hm chyba wiem o kim mowa,ale to zadna Litwinka Ale zgadzam sie tu z kolezanka ,ze ktos kto inwestuje w szkolenia nie robi w domu .Ja placilam 25 za te pzurki.Tyle biora dziewczyny ktore pracuja w salonie i placa czynsz,wiec to chyba troche drogo |
|
Powrót do góry |
|
 |
neonka
|
Wysłany: Pią Gru 03, 2010 10:23 pm Temat postu: |
|
|
a co myslicie o pazurkach p.agnieszki, ktora jest tez fryzjerka-oglasza sie na NK ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
olcik6
|
Wysłany: Sob Gru 04, 2010 11:48 pm Temat postu: |
|
|
Wlasnie chcialam sie zwrocic z pytaniem o paznokcie, moze jakies swiezsze info z Leeds? Dziekuje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
neonka
|
Wysłany: Nie Gru 05, 2010 6:49 pm Temat postu: |
|
|
no ja za tydzien bede miec robione u p.agnieszki...z tego co widzialam na fotkach na NK to nawet fajne robi te paznokcie, a jak dlugo beda sie trzymaly to sie okaze bede robic zelowe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
olcik6
|
Wysłany: Nie Gru 05, 2010 7:45 pm Temat postu: |
|
|
Neonka- jako ze nie posiadam NK powiedz prosze jakie ceny ma, gdzie pracuje itd. No i daj znac jak bylo i jaki efekt  |
|
Powrót do góry |
|
 |
neonka
|
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 1:07 pm Temat postu: |
|
|
z tego co wiem to bierze 20f jesli ty dojezdzasz do niej...ale ona przyjedzie do mnie to liczy sobie 5f za dojazd :)nie wiem czy bierze duzo czy malo bo nigdy nie orientowalam sie w cenach paznokci zelowych tu w UK, w Polsce dalam za zelowe 60 zl i trzymaly mi sie ok. 1,5 miesiaca a potem zaczely pekac wiec chyba lepiej wydac wiecej i miec zrobione dobrze...chociaz nie mozna powiedziec, z ejak ktos bierze mniej to robi gorzej. ja narazie sprobuje u p.agnieszki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
olcik6
|
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 8:26 pm Temat postu: |
|
|
1,5 miesiaca???? To baaaaaardzo dlugo max 4 tygodnie i dopelnienia wiec mialas zrobione bardzo dobrze! Daj jakies namiary na Pania Agnieszke Wyprobujemy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
sophi-aliss
|
Wysłany: Wto Gru 21, 2010 1:56 am Temat postu: |
|
|
ejj dziewczynki ja mam zajebista laske ktora robi pazury!!
dziwie sie ze zadna z was nie byla!!ma na imie Magda i robi w domku(bela isle) za 20f!!
ja jestem zachwycona z tych paznokci!! ta dziewczyna ma talent!! to jej prace na NK - http://nk.pl/#profile/25766238/gallery/album/2/241
wejdzcie warto obejrzec!! dzis u niej bylam;p pazurki mam cuda;p |
|
Powrót do góry |
|
 |
sophi-aliss
|
Wysłany: Wto Gru 21, 2010 2:00 am Temat postu: |
|
|
aaa co do p.agnieszki to odradzam bo to co robi to dla mnie koszmar ale to tylko moja opinia , sa gusta i gusciki;p i co do wlosow to robi je koszmarnie jak i paznokcie! widzialam na wlasne oczy;/ odradzam!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
sophi-aliss
|
Wysłany: Wto Gru 21, 2010 2:05 am Temat postu: |
|
|
aaa i ostatnio zaczela robic paznokcie jakas Angelika oglasza sie na NK odradzam!!! wiekszosc prac na jej profilu nk nie jest jej!!
poza tym ostatnio byla u niej moja kolezanka i to co jej zrobila to koszmar!! ta dziewczyna nie potrafi robic pazurow!! zrobila jej zdobienie jaj dziecko 5 letnie!!
ejj odradzam!!!!
buziaki dla was:*:*  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gabrysia1234
|
Wysłany: Sro Gru 29, 2010 1:54 pm Temat postu: |
|
|
moze ktoras z Was dziewczyny slyszala kto robi w Leeds - i okolice japonski manicure???
szukalam na necie ale gdzie nie zadzwonie wielkie zdziwienie. moze ktoras z Was slyszala gdzie sie tym zajmuja??
dzieki za info |
|
Powrót do góry |
|
 |
|