Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ela1981
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 6:51 pm Temat postu: zakupy ciuchow online |
|
|
hej
mam takie pytanie odnosnie waszych doswiadczen.....
jak kupujecie ubrania online, chodzi mi bezposrednio ze stron np. dorothy perkins, next, river island czy macie jakies problemy ze zwrotami, z dotarciem paczek, zwrotem kasy...czy wszystko trwa w tyle dni i odbywa sie tak jak opisuja?
chodzi o to, ze ja poprostu nie mam czasu na lazenie po sklepach, u mnie w pracy laski zamawiaja w tonach (te same ciuchy w kilku rozmiarach) z czego wiekszosc zwracaja i sobie chwala, mnie namawiaja, ja natomiast jakos nie moge sie przekonac.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sandgirl
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 6:56 pm Temat postu: |
|
|
ja zamawialam buty ze strony office - i wszystko bylo w jak najwiekszym porzadku
rozmiar byl taki jaki chcialam wiec nie musialam zwracac  |
|
Powrót do góry |
|
 |
snickers
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 7:16 pm Temat postu: Re: zakupy ciuchow online |
|
|
ela1981 napisał: | hej
mam takie pytanie odnosnie waszych doswiadczen.....
jak kupujecie ubrania online, chodzi mi bezposrednio ze stron np. dorothy perkins, next, river island czy macie jakies problemy ze zwrotami, z dotarciem paczek, zwrotem kasy...czy wszystko trwa w tyle dni i odbywa sie tak jak opisuja?
chodzi o to, ze ja poprostu nie mam czasu na lazenie po sklepach, u mnie w pracy laski zamawiaja w tonach (te same ciuchy w kilku rozmiarach) z czego wiekszosc zwracaja i sobie chwala, mnie namawiaja, ja natomiast jakos nie moge sie przekonac.... |
no daj się przekonać, no daj |
|
Powrót do góry |
|
 |
marianek
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 8:01 pm Temat postu: |
|
|
ja zamawiam w river island, asos i czasami z boohoo. asos i boohoo maja numerki odrobinke mniejsze takwiec jak nosisz 8-10 zamow 10. ciuchow nigdy nie zwracalam bo jakos mi sie udaloze pasowaly.o wiele przyjemniej niz po sklepach chodzic i do przymiezalni w kolejce czekac.polecam |
|
Powrót do góry |
|
 |
hrv
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 8:52 pm Temat postu: |
|
|
Ja kilka razy zwracalem, przesylki obejmowaly rowniez zwrot, wiec nic mnie to wiecej nie kosztowalo. Pieniazki oddaja, nie ma z tym problemu.Uzywaj karty kredytowej, jej provider odpowiada za transakcje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ela1981
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 9:38 pm Temat postu: |
|
|
marianek napisał: | o wiele przyjemniej niz po sklepach chodzic i do przymiezalni w kolejce czekac.polecam |
wlasnie o to mi chodzi, czy to naprwde wygodniej, biorac pod uwage, ze jednak online jest chyba wiekszy wybor....
oj tam sprobuje i tyle....obym sie nieuzaleznila  |
|
Powrót do góry |
|
 |
hrv
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 10:25 pm Temat postu: |
|
|
ela1981 napisał: |
to chyba najwieksze ryzyko, z tego wszystkiego  |
|
Powrót do góry |
|
 |
juby
|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 11:21 pm Temat postu: |
|
|
Jak długo czekałyście na ciuchy z bohoo.com? |
|
Powrót do góry |
|
 |
mala1234
|
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 12:09 pm Temat postu: |
|
|
ja zamawiam z bon prix i z chin i tylko uwazam na numeracje ale jeszcze sie nie zdarzylo /odpukac/ nic zlego
wiec powodzenia
a uzaleznic sie mozna
bo po pierwsze latwiej taniej /wiecej promocji/ i przyjemniej przy ciasteczku i kawusi i czasem z psiapsiulkami a nie w kolejce do przebieralni  |
|
Powrót do góry |
|
 |
xana
|
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 10:45 pm Temat postu: |
|
|
Z Dorothy Perkins zamawiam bardzo często,paczki są wysyłane kurierem. Przyjeżdża bardzo miła pani,która zostawia kartkę ze swoim numerem telefonu jeśli nikogo nie ma w domu.Możesz zadzwonić i umówić się na pasujący Ci dzień.Co do zwrotów też nie ma problemów,przesyłka zwrotna jest opłacona,tylko zanosisz paczkę na pocztę. Aha i rzeczywiście online jest dużo większy wybór,dotępność rozmiarów i wiele więcej promocji  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sandgirl
|
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 11:42 pm Temat postu: |
|
|
aha przypomnialam sobie - jak zamawialam buty z office to w paczce dostalam juz oplacona 'koperte' zwrotna, czyli tez nie powinno byc problemow ze zwrotem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiwi
|
Wysłany: Czw Mar 25, 2010 5:46 am Temat postu: |
|
|
Ja z Nexta nieraz zamawiam ale puki co nie robilam zadnych zwrotow i dosc dlugo sie czeka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
marianek
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 10:27 pm Temat postu: |
|
|
juby napisał: | Jak długo czekałyście na ciuchy z bohoo.com? |
2-4 dni zalezy w jaki dzien i o ktorej zlozysz zamowienie |
|
Powrót do góry |
|
 |
marianek
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 10:29 pm Temat postu: |
|
|
w asos np. mozesz zaplacic wiecej i miec ciuchy juz nastepnego dnia jesli zamowisz przed 14.00. jesli zamowisz na ponad 100 funtow przesylka nastepnego dnia jest darmowa. ponad 75 darmowa w przeciagu 3 dni roboczych |
|
Powrót do góry |
|
 |
fiziol
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 10:49 pm Temat postu: |
|
|
ela1981 napisał: | marianek napisał: | o wiele przyjemniej niz po sklepach chodzic i do przymiezalni w kolejce czekac.polecam |
wlasnie o to mi chodzi, czy to naprwde wygodniej, biorac pod uwage, ze jednak online jest chyba wiekszy wybor....
z tym uzaleznieniem to bedziesz miec problem:)
to wkreca...
Ja zamawiam glownie z river island i jestem zadowolona.nie zdarzylo mi sie jeszcze nic zwracac. |
|
Powrót do góry |
|
 |
olagroch
|
Wysłany: Czw Kwi 15, 2010 8:57 pm Temat postu: |
|
|
mam prośbę - pytanie. jak zrobic zwrot w boohoo? bo zrobiłam zamówienie i 2 sukienki są na mnie za duże  |
|
Powrót do góry |
|
 |
soccerFan
|
Wysłany: Czw Gru 24, 2015 3:15 pm Temat postu: Re: zakupy ciuchow online |
|
|
Zamawiaj w HM i innych tego typu sklepach stacjonarno-internetowych, że się tak wyrażę. U nich zawsze te dostawy są pewne no i zwroty oczywiscie tez.
alanex-radom.pl/zwir
Ostatnio zmieniony przez soccerFan dnia Pon Maj 16, 2016 3:56 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sylwiamatek
|
Wysłany: Czw Sty 07, 2016 2:47 pm Temat postu: |
|
|
polecam zakupy online zara |
|
Powrót do góry |
|
 |
Persanyu
|
Wysłany: Pią Sty 22, 2016 2:17 pm Temat postu: |
|
|
Tresc tego posta zostala usunieta przeze mnie - moderatora ze wzgledu na spamowanie forum przez uzytkownika, ktory zamiescil tutaj oryginalny post. |
|
Powrót do góry |
|
 |
irinna23
|
Wysłany: Pon Sty 25, 2016 9:45 pm Temat postu: |
|
|
Ja tylko raz zamówiłam w bonprix i zraziłam się do rozmiarówki. Nie lubię robić zakupów online, wolę iść do sklepu i przymierzyć.
exclusivedecking.com.pl/deski-kompozytowe
Ostatnio zmieniony przez irinna23 dnia Pon Wrz 05, 2016 1:24 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
|